Close
SHAPE: PLASTIC ENCLOSURE

KAPSLINGAR I PLAST: Kundanpassade efter era önskemål

Kapslingar för elektronik, IoT och Microelektronik. Vi tillverkar små till medelstora serier av skräddarsydda kapslingar helt utan formverktyg.

Över 30års erfarenhet av att tillverka kundunika kapslingar till passersystem på fabriker, handhållna kontroller, inkapslade TV skärmar, väggmonterade styrsystem eller specialdesignade kapslingar för avancerad medicinteknik.

Allt detta helt utan dyra formverktyg och därmed full flexibilitet för er att kunna justera mått mellan serier. Vi erbjuder er som kund kapslingar som anpassas helt efter era behov. Med hjälp av bockning, fräsning, håltagning, infästningar, skruvtorn, lackering och digitaltryck levererar vi en installationsklar och unik kapsling till er. Prototyp inom 5 arbetsdagar, och serieproduktionen kan starta direkt efter att ni har godkänt prototypen.

Eftersom vi är helt fria från formverktyg kan vi alltid justera kapslingen mellan serierna ifall ni behöver uppdatera produkten.

Det vill säga, Ni kan hela tiden vara flexibla för nya tekniker och idéer och sedan låta oss anpassa kapslingen efter era krav till nästa serie. Ring oss så berättar vi gärna mer, eller kika förbi på vårt kontor i Stockholm.

Skapa din unikt designade kapsling, anpassa produkten helt efter er elektronik med håltagning, fräsning och form!

Jobbar du på en ny produkt eller vill utveckla en gammal? Vi tillverkar gärna en ny kapsling åt er helt utan formverktyg och kan erbjuda små till medelstora serier.

Levereras monteringsklar med allt från lackering, håltagningar, skruvtorn, fräsning, fästen, digitaltryck mm.

Vi ser också till att alltid göra en sådan ergonomisk och användarvänlig kapsling som möjligt. Har ni höga krav på design och vill skapa något unikt för erat bolag lyssnar vi gärna på detta och tillverkar något med er företagsidentitet.

Med våra Electronicase produkter är budgeten låg, men valmöjligheterna enorma! Alla tekniska specifikationer ni har går vi igenom från start och sedan utvecklar en kapsling efter era behov. Våra kapslingar kan tillverkas för att uppfylla tekniska krav som (UL94V0, IP 65) och löser även funktionella svårigheter, PCB Montering, EMI / EMC skydd. Slå en pling till oss eller maila så svarar vi så fort vi kan!

Våra kapslingar uppfyller tekniska krav, (UL94V0, IP 65) och löser även funktionella svårigheter, PCB Montering, EMI EMC skärmning.

Vanliga tekniska krav på våra kapslingar är att: Produkten innehåller ett kreskort som måste skyddas. PCB har 2 portar på vänster sida men endast en port på höger sida.

Att den färdiga produkten måste kunna monteras på en vägg, med en dold monteringsfunktion (för att eleminera demontering av obehöriga personer).

PCB inuti kapslingen måste vara lättillgängligt för service och underhåll. Enheten är monterade inuti en maskin där millimeter precision behövs för att den ska passa. !

Tillverka en sådan liten kapsling som möjligt, istället för att utgå från en standardlåda som tar upp onödigt mycket volym. En tradiotionell standardkapslingar behöver packas upp, bearbetas, lackers, packas ned samt skickas till och från olika leverantörer vilket medför dyra logisitkkostander och onödiga fraktkostander. Med en skräddarsydd kapsling från oss levereras kapslingen monteringsklar och redo att direkt sättas i produktion.

Med våran produktionsanläggning (LTP) i Frankrike kan vi erbjuda, utskärning, lackering, infästningar, skruvtorn,gummitfötter, märkning och gravering. Ert produktionsteam kommer att kunna börja montera direkt när ni får leverans från oss.