Close
SHAPE: PLASTIC SLOPED DISPLAY & MONITOR ENCLOSURE

Displaykapsling för Touchscreen och tangentbord.

DisplayKapsling för Medtech, IoT och elektronik. Vi tillverkar små till medelstora serier av skräddarsydda Dispalykapslingar helt utan formverktyg. Över 30års erfarenhet av att tillverka kundunika Displaykapslingar till passersystem på fabriker, handhållna kontroller, inkapslade TV skärmar, väggmonterade styrsystem eller specialdesignade kapslingar för avancerad medicinteknik. Allt detta helt utan dyra formverktyg och därmed full flexibilitet för er att kunna justera mått mellan serier. Vi erbjuder er som kund Displaykapslingar som anpassas helt efter era behov.

Med hjälp av bockning, fräsning, håltagning, infästningar, skruvtorn, lackering och digitaltryck levererar vi en installationsklar och unik Displaykapsling till er. Prototyp inom 5 arbetsdagar, och serieproduktionen kan starta direkt efter att ni har godkänt prototypen. Eftersom vi är helt fria från formverktyg kan vi alltid justera Displaykapslingen mellan serierna ifall ni behöver uppdatera produkten. Det vill säga, Ni kan hela tiden vara flexibla för nya tekniker och idéer och sedan låta oss anpassa Displaykapslingen efter era krav till nästa serie.

Redan från start är vi med utvecklar eran Displaykapsling för att bli designad just efter era behov, färg, form, varumärkesidentitet för att göra er produkt unik och igenkännbar till ert företag om så önskas. Ring oss så berättar vi gärna mer, eller kika förbi på vårt kontor i Stockholm.

Displaykapslingar anpassade för menbrantangentbord och skärmar

Den lutande positionen på frontpanelen tillåter en anpassad montering av membranens tangentbord eller bildskärm.

Vi på LTP tillverkar skräddarsydda displaykapslingar utan någon specifik form. Detta innebär att även små till medelstora produktionsområden kan utvecklas och produceras "specialdesignade". Idag är Displayen och elektroniken på kretskortet bakom skärmen hela produkten. Så i princip finns det inget behov av en kapsling för att täcka skärmen. Men oftast ser det inte ut som en färdig produkt, även om den fungerar lika bra.

Det är där ett anpassat plasthölje kommer passa perfekt! Från att se ut som ett testobjekt i ett labb till en helt färdig produkt är det ofta bara plasthöljet som behövs, och det är det vi vill producera åt era i olika former och efter era behov med en snygg säljande Design. Detta gör vi helt utan formverktyg!

Specialdesignade membrantangentbord för din sluttande Displaykapsling: Välj ett 1-stop-shop-alternativ!

Vi på LTP har varit specialiserade på design för Displaykapslingar och utveckling i över 30 år. Nästan sedan första dagen har vi exporterat vår unika lösning till olika europeiska länder, som Tyskland, Holland, Italien, Spanien, Sverige och Storbritannien.

Den lokala partneren valdes varje gång noggrant av LTP i Frankrike.

Målet var att erbjuda ett verkligt värde för de olika marknaderna. Därför är alla lokala partner i LTP väl erfarna team och erbjuder tillsammans med en grundlig kunskap om Displaykapslingutveckling, olika standardelektronik, men också anpassade lösningar för membran tangentbord, kontakter, metallkapslingar och många fler lösningar som behövs av tillverkare av elektronikmätningstest eller -analys apparater för hälso- och skönhets-, industri- eller mikroelektronik. Ring oss så berättar vi mer eller kom förbi vårt kontor i Stockholm!