Close

Skaffa ett gratis prov av plastkapsling nu, Upptäck alla tekniska funktioner vi kan erbjuda dig!

LTP CASE skapades 1985 med ett åtagande: att tillhandahålla en skräddarsydd estetisk och teknisk lösning för små och medelstora produktionsbehov.

Du kan nå oss via telefon på:  +46 (0) 10 200 82 02 eller via mail: se@ltp-case.se

Du kan även skicka in din förfrågan via vårt kontaktformulär.

Från design till tillverkning: En snabb, flexibel och ekonomisk lösning

Genom att utveckla en integrerad process, från design till tillverkning, är vår "verktygsfria" process snabb, flexibel och ekonomisk eftersom det inte finns några specifika verktygskostnader. LTP CASE sparar tid och pengar för sina kunder genom att designa och tillverka skräddarsydda kapslingar och höljen i små och medelstora produktionskörningar utan minsta orderkvantiteter. Inget behov av en form. Inget behov av omarbetning efter köp och fräsning av en standardhölje. Sedan grundandet har LTP CASE utvecklat och tillverkat mer än 10 000 unika och olika skräddarsydda höljprojekt över hela Europa, med en dedikerad lokal partner i Tyskland, England, Sverige, Holland, Italien, Spanien, Tjeckien och Ryssland. Från den enklaste lösningen till den mest omfattande produkten är LTP CASE partner för alla typer av företag inom hälso- och skönhets-, service- / mikroelektronik- och industrisektorerna. Anpassade skräddarsydda kapslingar producerade av LTP är utformade för att försköna, skydda eller täcka analys, styrning, bearbetning, utskrift eller RFID-enheter eller någon typ av IoT-enheter (Connected Objects - Internet of the Things).

Ett flertal tekniska funktioner och konstruktioner finns tillgängliga

Ni kan välja mellan ett flertal olika plastråvaror. Vårt tekniska säljteam kommer sedan att definiera det bästa anpassade materialet för ditt projekt. (ABS, UL, POLYCARBONATE, PVC eller PMMA). Vi gör även Lackering, märkning, digitaltryck & tillbehör: All efterbehandling görs internt i vår fabrik. Därför behöver vi aldrig skicka iväg våra produkter till tredje part för att färdigställa produktionen. Informationen i vårt onlineformulär på ElectroniCase gör att du kan generera en omedelbar offert baserad på fördesignade kapslingar. Om du vill utveckla ett unikt formhölje tillåter online-checklistan att förstå dina behov och förbereda en offert. Den exakta produkten och måtten kommer att bekräftas senare av vårt byggkontor under utvecklingen och programmeringen av din skräddarsydda kapsling eller frontpanel. För att hjälpa dig förstå och visualisera de olika funktionerna vi har tillgänliga, tillhandahåller vi ett kostnadsfritt prov som du kan beställa direkt online.